OVERLAD TRYGT TALLENE
TIL OS.
SÅ KAN DU BRUGE TIDEN
PÅ DIN VIRKSOMHED.

BRUG ENERGIEN PÅ DET, DU ER BEDST TIL.
DET GØR VI.

DANICH REGNSKABSSERVICE GIVER DIG MERE
OVERSKUD TIL AT DRIVE DIN VIRKSOMHED. VI TILBYDER
ALLE FORMER FOR REGNSKAB OG BOGHOLDERI. FÅ
HJÆLP TIL LØNUDBETALING, BUDGETLÆGNING, MOMS-
INDBERETNING, ÅRSREGNSKAB OG MEGET MERE.

STJÆLER REGNSKABET FOR MEGET TID?
KONTAKT OS PÅ TLF. 3115 4976

Din professionelle hverdag er fyldt med spændende opgaver. Nogle udfordrer dig fagligt og andre kreativt. Andre igen føles bare som sure pligter. For mange er regnskab sådan en pligt. Men hvorfor bruge din dyrebare tid på på noget, der ikke interesserer dig?

Jeg hedder Dorthe, og for mig er økonomi en passion, ikke en pligt. Min entusiasme for systematik, logik og orden gør arbejdet med tal helt perfekt for mig. Jeg ved, at regnskabet kan sætte gang i frustrationerne hos virksomhedsejere som dig, og derfor betyder det meget for mig at skabe et trygt og tillidsfuldt forhold mellem os. Du skal altid kunne stole på, at opgaven bliver præcist udført og afleveret til tiden, så hverken du eller din revisor skal vente.

Der findes mange regnskabsmæssige opgaver. Måske skal du udbetale løn til dine medarbejdere. Måske mangler du hjælp til at holde styr på debitorer og kreditorer. Halter årsregnskabet? Momsafregningen? Ikke to kunder er ens, og hos mig er du aldrig bare et nummer i rækken. Jeg rådgiver dig ud fra din situation, og sammen finder vi frem til den løsning, der passer bedst. Uanset hvad du er i tvivl om, så ring til mig, og lad os få en snak. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

HOS DANICH HAR VI SOLID ERFARING MED SOLCELLELØSNINGER, 
PROJEKTSTYRING OG PRODUKTIONSOPTIMERING.
VI TILBYDER DESUDEN UNDERVISNING, TVÆRFAGLIG
RÅDGIVNING OG REGNSKABSSERVICE.