FUNDERET PÅ EN DRØM
OM AT FREMME
EFFEKTIVITET
OG BÆREDYGTIGHED

TIL GAVN FOR BÅDE MENNESKER, DYRELIV OG NATUR.
I DAG OG I FREMTIDEN.

OM DANICH

– VI ER STOLTE AF DAGLIGT AT KUNNE HJÆLPE
VIRKSOMHEDER MED OPTIMERING AF PRODUKTION
OG ENERGIFORBRUG

SYNES DU, DET LYDER INTERESSANT?
KONTAKT OS PÅ TLF. 3169 6890

Ingeniørvirksomheden Danich blev grundlagt i 2010 af Dan Fløe Roesholm. Siden da har Danich haft et væld af opgaver, og Dan har ofte selv fungeret som ledende ingeniør på projekterne. Jackie Nielsen er Dans højre hånd, og de to ingeniører er begge specialister i projektledelse og produktionsoptimering. Danich har haft rollen som projektleder i forbindelse med blandt andet ejendomsudvikling, solcelleproduktion og brobyggeri. Som projektstyrende ingeniører har Dan og Jackie også erfaring med marine- og offshoresektoren, og kunderne inkluderer Bladt, Fayard og Maersk.

Hos Danich lytter vi til dine behov og udarbejder en helhedsorienteret plan, så vi sammen kan realisere dit projekt. Samtidig er vi opmærksomme på, at vi bærer et stort ansvar. Både over for dig, men også over for miljøet. Derfor er bæredygtighed og miljøhensyn en naturlig del af vores arbejdsdag, og du kan trygt tage os med på råd, uanset hvilken opgave du har på tegnebordet.

Som konsulentvirksomhed tilbyder Danich også regnskabsservice, og her er det Dorthe Roesholm, du får i røret, hvis du mangler en dygtig freelance bogholder til at stå for dit regnskab.

HOS DANICH HAR VI SOLID ERFARING MED SOLCELLELØSNINGER, 
PROJEKTSTYRING OG PRODUKTIONSOPTIMERING.
VI TILBYDER DESUDEN UNDERVISNING, TVÆRFAGLIG
RÅDGIVNING OG REGNSKABSSERVICE.