BLIV FREMTIDSSIKRET MED SOLENERGI

MED ET SOLCELLEANLÆG UDNYTTER DU SOLENS GRATIS OG RIGELIGE ENERGIKILDE. DERVED MINDSKES FORURENINGEN OG JORDENS RESSOURCER UDNYTTES OPTIMALT. ET SOLCELLEANLÆG ER DERFOR IKKE KUN EN GOD OG RENTABEL ØKONOMISK INVESTERING – DET ER OGSÅ EN FORNUFTIG OG MILJØRIGTIG LØSNING.

DANICH PROJEKTERER OG LEVERER KOMPLETTE SOLCELLEANLÆG. VI ARBEJDER BÅDE MED DE TEORETISKE OG MED DE PRAKTISKE ASPEKTER F.EKS. ALLE BEREGNINGER, RÅDGIVNING OMKRING OVERHOLDELSE AF KRAV FOR ENERGIRAMMER SAMT LEVERING OG ON-SITE PROJEKTSTYRING M.M.

SYNES DU DET LYDER INTERESSANT?
KONTAKT OS PÅ TLF. 6013 0447

Der bliver monteret stadig flere solcelleanlæg i i forbindelse med nybyggeri. Og der er mange rigtig gode argumenter for at vælge solcelleløsningen, både når det gælder overholdelse af energirammer, og når det handler om at have en synlig miljøstrategi med ønske om at reducere CO2. Udover at solceller er en god investering rent økonomisk, er det også en god investering i miljøet, idet jordens naturlige ressourcer udnyttes optimalt med minimal belastning af miljøet.

DANICH projekterer og leverer komplette solcelleanlæg af højeste kvalitet til primært entreprenørvirksomheder, bygherrer, elektrikerbranchen, energi konsulentvirksomheder og i det hele taget virksomheder, der ønsker en synlig og miljørigtig profil.

Hos DANICH er vi rustet til at arbejde både med de teoretiske og praktiske aspekter, når det gælder solcelleløsninger i alle størrelser. DANICH laver alle beregninger, rådgiver omkring overholdelse af krav for energirammer og tilbyder on-site projektstyring – uanset om det er en enkeltstående opgave eller om det er en pakkeløsning. Og så sørger vi naturligvis for at overholde den aftalte pris.

HOS DANICH HAR VI SOLID ERFARING MED SOLCELLELØSNINGER, 
PROJEKTSTYRING OG PRODUKTIONSOPTIMERING.
VI TILBYDER DESUDEN UNDERVISNING, TVÆRFAGLIG
RÅDGIVNING OG REGNSKABSSERVICE.